Colofon

 DTG is uitgever van detelefoongids.nl en De Telefoongids & Gouden Gids

 

Colofon

DTG bv is uitgever van detelefoongids.nl en De Telefoongids & Gouden Gids.

DTG heeft gegevens opgenomen zoals die zijn aangeleverd zonder de juistheid daarvan te onderzoeken of zich uit te spreken over de kwaliteit of bevoegdheid. Dit zijn nummer-, naam-, adres- en woonplaatsgegevens van abonnees van aanbieders van vaste en mobiele telefoondiensten met inbegrip van hun vaste, mobiele en persoonlijke nummers. Op verzoek van een abonnee kunnen gegevens niet of gedeeltelijk zijn opgenomen. DTG staat niet in voor de juistheid, volledigheid en rechtmatigheid van de opgenomen gegevens.

 

Copyright

© DTG bv

 

Privacy

Uw gegevens worden alleen opgenomen in De Telefoongids en op detelefoongids.nl als u dat bij het aanvragen van uw aansluiting hebt aangegeven. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld voor andere doeleinden. In De Telefoongids & Gouden Gids en op detelefoongids.nl staan ook de vermeldingen van alle bedrijven en instellingen in Nederland die bij een telecomaanbieder, de Kamer van Koophandel of andere openbare bronnen zijn geregistreerd.

Wij proberen misbruik van detelefoongids.nl  te voorkomen, o.a. door een maximum te stellen aan het aantal nummers dat in één keer op internet kan worden opgevraagd. De database van DTG is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1007963.

 

Grafisch ontwerp

Today Designers

DTG