Restaurant ST Walrick BV in Overasselt

Omschrijving

Restaurant St. Walrick is van oorsprong een familiebedrijf. Na Driek van Hout is het stokje definitief overgenomen door zoon Hennie van Hout, die begon op 21 maart 1972, waarna in juni ook Rinie met haar voetsporen in het bedrijf trad. Inmiddels is het niet alleen een café, maar compleet restaurant. Van oudsher een pannenkoekenrestaurant (aangesloten bij 'De Vereniging van Erkende Pannenkoeken-restaurants'), maar inmiddels ook uitgebreid met diverse andere gerechten. Ook à la carte dineren is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om bij restaurant St. Walrick uw bruiloft, koffietafel, diner, jubileum, barbecue etc. te organiseren.

In 1986 zijn Hennie en Rinie van Hout een nieuwe uitdaging aangegaan met het Jachtslot en zijn de taken verdeeld. Hennie is veelal op het Jachtslot te vinden en Rinie op St. Walrick. Sinds alweer een wat langere tijd draait ook zoon Rick mee in het bedrijf. Van bediening, naar de keuken en weer terug. Inmiddels is hij mede-eigenaar en van plan om straks St. Walrick te runnen. Zoals u begrijpt, een echt familiebedrijf!

Keuken

  • Pannenkoeken

Sfeerkenmerken

  • Eenvoudig

Buiten eten

  • Terras

Beoordelingen

Geef uw mening over

Restaurant ST Walrick BV

Geef uw mening

  • Beoordeel dit bedrijf:
  • Eten & drinken
  • Sfeer
  • Service
  • Prijs / kwaliteit

Schrijf hier uw eigen beoordeling:

Sint Walrickweg 5, 6611KG, Overasselt

Map
Plan route

Foto en Bedrijfsvideo

Afbeelding website
detelelefoongids.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken (bv scripts, pixels en web beacons). Functionele en analytische cookies worden gebruikt om uw gebruik van de website te analyseren en de functionaliteit en effectiviteit van de website te verbeteren. Sommige advertenties maken eveneens gebruik van cookies. Deze cookies kunnen door ons en door derde partijen waaronder het advertentienetwerk van Google worden gebruikt om je internetgedrag binnen en buiten onze website te volgen. Hiermee kunnen advertenties aan jouw interesses worden aangepast. Meer weten over onze cookies klik dan hier.
Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen en gebruik van de cookies